DAIKIN -- Комфорт през всички сезони

Daikin - Дайкин
ЕЪРКЛИМА ЕООД е българска компания основана през 2002 г. с основен предмет на дейност:

-проектиране

-консултации при планиране и проектиране

-доставка

-монтаж

-гаранционна поддръжка

-следгаранционен сервиз и техническо обслужване на климатични, вентилационни, хладилни и отоплителни инсталации.


ЕЪРКЛИМА е официален представител за България на водещият японски производител на климатични инсталации DAIKIN (ДАЙКИН) в чиято производствена гама фигурират:
-системи за дома
-инсталации за търговски обекти
-системи за централна климатизация с променлив дебит на хладилния агент – VRV
-водоохлаждащи агрегати
-хладилно оборудване

Избирайки ЕЪРКЛИМА за свой партньор можете да разчитате на компетентен съвет при избор на климатична инсталация, качествен монтаж от собствени монтажни екипи, качествена поддръжка от  нашите сервизни специалисти и японско качество от японски производител на климатични инсталации DAIKIN (ДАЙКИН)Компанията непрекъснато се стреми към съвършенство в своята област.

Сервизната ни дейност е на най-високо ниво и постоянно работим за повишаване на квалификацията на нашите инженери, сервизни специалисти и монтажници за постигане на оптимални резултати от предлаганите от нас продукти.

Най–ценният актив на ЕЪРКЛИМА са клиентите й. Чрез постоянен контакт с тях, предлагането на висококачествени и най–нови изделия на привлекателни цени, коректност на всички етапи (консултация, продажба, монтаж, сервиз), ние изграждаме основите за бъдещ успех и развитието ни като лидери на пазара на климатични инсталации.  

 
2009 Airclima Ltd.
Уеб дизайн и оптимизация от GlideDesign - уеб дизайн, изработка на сайт, web site, web design